ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Ε-CLASSUTH

Φοιτητών που παρακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο τέως ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

  1. Εισαγωγή στην Λογιστική,  ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: SE_LOG_U112

 

  1. Λογιστική Κόστους ΙΙ,  ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: SE_LOG_U127

 

  1. Διοικητική Λογιστική ,  ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: SE_LOG_U111

 

  1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ι (μόνο για φοιτητές με δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ), ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: SE_LOG_U126

 

  1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (μόνο για φοιτητές με δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ),  ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: SE_LOG_U124

 

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές χρωστούν μαθήματα του προγράμματος σπουδών του Πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, να εγγραφούν στο e-classτου μαθήματος, εφόσον θέλουν να έχουν πρόσβαση στο υλικό που διδάχθηκε μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Για την εγγραφή τους θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα αυστηρά μέσω του e-classuthστην διδάσκουσα (Δρ. Ευδοκία Τσιφόρα) μέχρι 10-01-2020 και ώρα 14:00.

Δεδομένου πως δεν διαβάσατε με προσοχή την προηγούμενη ανακοίνωση (18-12-2019), επισημαίνεται πως το αίτημα για την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί μέσω του e-classuthκαι όχι της προηγούμενης πλατφόρμας του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Επίσης, ένα αίτημα εγγραφής είναι αρκετό, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει αποδεκτό από την διδάσκουσα.

Επίσης, για να μην ταλαιπωρείστε άδικα με την ανεύρεση των μαθημάτων, υπενθυμίζεται πως θα πρέπει να επιλέξετε από το e-classuthτους κωδικούς των μαθημάτων που αναφέρονται στην αρχή της ανακοίνωσης.

Το υλικό είναι χρήσιμο για την εξέταση του μαθήματος.

Λάρισα 7/01/2020

Για την διενέργεια της εξεταστικής των μαθημάτων

Δρ. Ευδοκία Τσιφόρα

Copyright 2015 - ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής - All Rights Reserved