Ανοιχτές θέσεις εργασίας για απόφοιτους στην OTS

H ΟΤS αναζητά ενθουσιώδεις νέους και νέες με πτυχίο σε Οικονομικό/Διοικητικό αντικείμενο ή με πτυχίο στην Πληροφορική και ενδιαφέρον για το Cloud και το CyberSecurity για να ενταχθούν στις ομάδες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη.

 

Η OTS, είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που παράλληλα διαθέτει την φρεσκάδα και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

Στην OTS αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία

Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα

Θέτουμε υψηλούς στόχους

Μαθαίνουμε διαρκώς

Εκπαιδευόμαστε, μελετάμε, γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα

Είμαστε ευέλικτοι

Καινοτομούμε

Μα πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας, να δημιουργούμε θετικές εμπειρίες και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους.

Η OTS αναζητά Σύμβουλο Υποστήριξης Πελατών,Σύμβουλo Υποστήριξης Πελατών για Cloud και Cybersecurity Υπηρεσίες,Software Developer

Αναζητούμε έναν/μία ενθουσιώδη νέο/νέα, για να ενταχθεί στις ομάδες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά εκτιμούμε ιδιαίτερα το θετικό πνεύμα, την αυτενέργεια και αυτο-παρακίνηση, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την επιθυμία για συνεχή μάθηση και ομαδική εργασία.

Με την ένταξή σου στην ομάδα της OTS, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με περισσότερους από 150 επαγγελματίες στον κλάδο της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου προγραμματιστών, εξειδικευμένων συμβούλων και πωλητών.

Θα εργαστείς με ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών και εργαλείων και θα συνεισφέρεις στην υλοποίηση έργων με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τι προσφέρουμε;

  • Σύγχρονο, Δημιουργικό και Ανοιχτό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες
  • Προκλητική εργασία σε μεγάλα έργα με σημαντικό αντίκτυπο
  • Πρόγραμμα πρόσθετης Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης
  • Ομαδικό Πρόγραμμα πρόσθετης Συνταξιοδότησης
  • Εταιρικές παροχές (εταιρικός αριθμός κινητού, ομαδικές δραστηριότητες κ.α.)

 

Έχεις πτυχίο σε Οικονομικό/Διοικητικό αντικείμενο; 

 

Δες τη θέση εργασίας εδώ

 

Έχεις πτυχίο στην Πληροφορική και ενδιαφέρον για Cloud και Cybersecurity; 

 

Δες τη θέση εργασίας εδώ

 

Έχεις πτυχίο στην Πληροφορική και θέλεις να εργαστείς ως Software Developer; 

 

Δες τη θέση εργασίας εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, προηγούμενα έργα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.ots.gr

 

Copyright 2015 - ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής - All Rights Reserved